SöndagsmysVar bara tvungen att dela med mig av vår egna lilla marsipangris. Bilder tagna tidigare imorse med killens iPhone. Java gör alltid såhär, kommer på morgonen och knögglar ogenerat ner sig brevid en i sängen. Gissa vem som ligger blytung i knät just nu medan jag skriver?
Kan ju inte direkt klaga, för han är så varm och mysig ;)

Rosso kommer bara upp i sängen när han tycker att vi sovit för länge. Idag fick vi dock sovmorgon haha.Ny vecka imorgon alltså? Ska man hitta på dårå.. Hm. Fortsätta planera trycksaker inför nästa månad. Planera inför julen över huvudtaget.. Jobba i Stockholm givetvis. Kanske även hinna klart en av bilderna som jag håller på med för stunden?

Sitter förresten och filar på ett längre inlägg på två delar..
"10 tips om man vill jobba som concept artist/illustratör
"
.

Kanske kunde va nåt?


Och lite andra tips också. Sånt som bla. ni bett om, ni som kommenterat på senaste tiden (tack snälla!)


So stay tuned!


//Andrea

Kommentarer
Postat av: Lovisa Illustratör

Låter absolut som ett bra förslag på inlägg! :)

Även om jag fått anställning nu, och lagt ner mitt företag så vet man ju aldrig vad framtiden utvisar... SÅ jag är intresserad av att läsa! :) Du brukar alltid komma med många bra tips.

2011-12-19 @ 00:33:11
URL: http://lovisaillustration.blogg.se/
Postat av: CrasyK

naaww vilken söt naken katt! :D kan allergiker ha en så skinnis? :p

2011-12-19 @ 17:47:40
URL: http://crasy-k.devote.se
Postat av: Elin

Klart det skulle vara nått! :)Och du förresten var jag med om något förbluffande i helgen. Jag var inne i vår bokhandel på vår pyttepyttelilla ort och kikade runt. Där på ett bort hittade jag till min stora förvåning (och glädje såklart) hela tre böcker som du har illustrerat och stod och bläddrade och beundrade. Då visade det sig att förlaget du jobbat för med dessa böcker var där. Ibland är världen bra liten :)

2011-12-19 @ 19:39:56
URL: http://eeelins.blogspot.com
Postat av: Emmy

Tack så jättemycket för svaret! insåg nu direkt att det är den perfekta utbildningen för mig, det är precis en sån utbildning jag har letat efter hur länge som helst! :)

2011-12-19 @ 20:27:00
URL: http://coloursnstuff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback