Ny barnbokHär är en liten smygtitt på en av bilderna som jag gjorde i våras till Henry Bronetts senaste barnbok, Charles Granpiers äventyr, Drakblodsfröna. Utgiven av Vombat Förlag. Den såldes även på årets bokmässa i Göteborg för ett par veckor sen.

Teckna hästar på arbetstid är bra grejer det. Skulle jag gärna göra mer utav!

Vad händer annars? Hm. Jobbar på deltidsjobbet på dagtid, frilansar en hel del kvällstid. Men jag börjar avrunda allt nu, har känts som att det aldrig tar slut i flera månader. Nästan alla projekt är avslutade iaf, bara ett kvar som behöver illustrationer.. Sen e det tänkt att jag ska unna mig själv lite egna bilder och skisser igen - har varit på tok för länge sen. ALLA MINA FORUMTRÅDAR I SAJBERSPÄJS MÅSTE JU MATAS DARN IT!

Känner att jag behöver uppdatera portfolion med lite nytt för det håller verkligen inte att ha flera år gamla bilder kvar längre. Har hänt så mkt det senaste året och jag har utvecklats en hel del sen sist :)


Vad pysslar ni andra med nuförtiden hmmm?

//Andrea

Kommentarer
Postat av: Alexandra Alexandersson

Åh vilken mysig! :D Älskar den skruffiga, fluffiga, tufsiga stilen :D Nu måste jag ju kolla upp den där boken :D

2011-10-06 @ 10:06:03
URL: http://konstigness.blogspot.com
Postat av: Jakob

Fint Andrea! Kul att du uppdaterar lite oftare... Jag tänker vara lite hemlig om vad jag håller på med tills min webbplats ligger uppe...

2011-10-10 @ 16:29:43
Postat av: MARCO NOBRE

wooooooooooooooooooooooow fyfan this is so nice !!! im painting a canva now with the same motive ,but yours is much better then mine!!! you rock big time :)thanks for the comment :)

2011-10-13 @ 21:59:42
URL: http://marconobre.blogg.se/
Postat av: Lisa - tecknar

Tack!Gud vad snyggt du illustrerar! :D

2011-10-19 @ 12:58:33
URL: http://lisbom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback