Presentation: Våra två små sidekicks
Jag tror inte att jag har skrivit en ordentlig introduktion av mina och killens två små sötmonster hemma, nämligen Rosso & Java!
De är verkligen varandras motsatser, och ibland känns det inte ens som att det är två katter vi har bara för att de ser så extrema ut tillsammans(och beter sig aningen udda ibland). De är lite som bröder, ibland leker de ihop och är bundisar, medan de i nästa sekund kan bli lite halvless på varann.. Särskilt Rosso kan bli lite småtjurig på fjant-Java som flänger runt och dummar sig. Varför kan han inte bara lära sig att vara tyst och bara sova i ett hörn liksom?

Ah, jag skulle kunna skriva en hel bok om dessa två(båda två är även fantastiskt roliga att teckna porträtt av!). Går inte att beskriva dem i ett enda inlägg, men här kommer en snabb liten presentation av båda iaf!Rosso.. Våran första katt. Åhh han var det sötaste som fanns när han var kattunge. En liten fluffboll med gigantiska bruna ögon! Det är han iofs fortfarande, 6,5 kilo senare ;D Världens snällaste och lättaste katt ever. En riktig nalle. Han finner sig i allt, bada, kamma, klippa klor, åka transportbur, ja allt. Väldigt tålmodig liten "apagris" det där.

Han är en perfekt som lugnt jobb-sällskap när man sitter mkt vid datorn hemma. Då brukar han antingen ligga på stolen brevid eller på golvet bakom och snarka.

 

Sen så har vi Java som vi hämtade hem sommaren 2010. En riktig liten bus-mus.
Ja, han lever ju verkligen upp till sitt riktiga namn säger jag bara... Han pratar,skriker, gråter, får glädjefnatt, klättrar upp och in överallt och äter upp allt... Gör allt med 200% inlevelse. En apa som saknar tummar (tack och lov, för annars hade han väl börjat kasta bajs också) Tur att han är så sanslöst söt emellanåt!

Annars är han otroligt kelsjuk och mysig med förståss, och blir lätt mammig. Ska sova i knät och snutta på sin egen mage(yepp).. Han kan gå omkring i lägenheten och skrika och låta allmänt eländig. Men det är inte för att han är hungrig eller så... Nej, han vill bara bli upplyft i famnen eller bli omstoppad i en filt för annars kan han inte sova.


Japp. Så här är de! Rosso & Java :)


//AndreaKommentarer
Postat av: Lisa - tecknar

Vad härliga de låter! haha Och så söta när de ligger bredvid varandra och verkligen ser helt olika ut!

2011-10-26 @ 09:50:24
URL: http://lisbom.se
Postat av: Lovisa Illustration

sv: tack! jag har sett så mkt snygga illustrationer med texturer på sistone, så jag ville prova själv. Ska definitivt prova mer, det ger ett härligt liv i bilderna :)Det är även du som inspirerat mig till att måla på färgad bakgrund. YOU keep it up!

2011-10-27 @ 10:30:55
URL: http://lovisaillustration.blogg.se/
Postat av: smäm

Så häftiga :)

2011-10-28 @ 23:58:34
URL: http://smam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback