Rosso mår bra!

Rosso. iPhone 4s
 
Han är förresten mer eller mindre återställd igen. Medicinkuren hjälpte så nu är han sitt halvknasiga, småbusiga jag igen :) Shit vad jag avgudar det trollet alltså... Så mycket karaktär i den lilla kissen!
 
 
//Andrea

Kommentarer
Postat av: Frida

Vad härligt att han mår bättre nu! :D

Svar: Tack så mycket! Ja, han skrämde oss rätt så ordentligt ett tag där.
Noukah

2012-07-01 @ 23:42:09
URL: http://fridaferngren.blogg.se
Postat av: Freddi Högabo

Välkommen tillbaka!
Och skönt att Rosso mår bra.
Vår katt Agador svalde en lång silkestråd bara en dag före vi skulle åka till Turkiet i höstas. Och det var nivå: operera ut den ur magsäcken. Han mådde megapyton. Så vi fick inackordera honom på Malmös djursjukhus i en vecka medan vi var borta.
Och där var de så lagom glada i oss efter några dagar då vi ringde stup i kvarten från Turkiet och frågade hur han mådde och om han börjat äta igen.
Men allt gick bra. Och nu är han samma gamla ömsint keliga, grinigt småtjuriga, pälsmjukt gosiga, överdrivet lättstötta katt.

Svar: Hej Freddi tack så mycket! :)Usch det där lät inte kul alls, så ironiskt att de ska hända just när man ska iväg också. Det är meningen att man ska få varva ner, istället går man runt och oroar sig över pälsbollen hemma. Skönt att Agador klarade sig! :) Hur gammal är han?
Noukah

2012-07-02 @ 03:35:16
Postat av: Lovisa Illustratör

sv: hehe, ja man tänker så ofta på det. Man gör så sällan nåt åt det :P Well well, det har ju gått bra hittills ju? :P

Va skönt att din lilla kisse mår bättre. Och välkommen tillbaka!

Svar: Haha ja, på nåt sätt så klarar man sig oftast ändå ;)
Tack så mycket! :D
Noukah

2012-07-02 @ 07:23:57
URL: http://lovisaillustration.blogg.se
Postat av: Anonym

härligt att höra! riktigt charmig katt detdära! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Noukah

2012-07-02 @ 07:51:30
Postat av: Freddi Högabo

Agador är 6 år och kom till oss invirad i en handduk. Våra grannar hade hittat honom vid motorvägen utanför Malmö. Eftersom de själva hade hund så kom de över till oss. Vi skulle bara passa honom några timmar...
Vi är nu uppe i ungefär 52000 timmar. Och eftersom han mår bra lär det bli några tusen timmar till. :D

Svar: Haha aawww. Det där är så lätthänt - det är skitfarligt att hälsa på folk med kattungar/hundvalpar för man vill inte skiljas från de sen. Ännu värre är det som i erat fall, att bara passa den i "några" timmar ;) Men det låter inte särskilt besvärligt enligt dig :) Håller tummarna att han blir minst dubbelt så gammal!
Noukah

2012-07-03 @ 00:12:25
URL: http://www.seriedagboken.com
Postat av: Freddi Högabo

Ja, vi är jättedåliga på att skiljas från kattungar. När vår älskade Mila dog i höstas försökte vi vara akuthem för hemlösa kattungar via Kattkomando syd. Två små röda krakar från en kattkoloni i Höör skulle vi ta hand om. Efter två månader fick vi helt enkelt inse att de inte var akuthemskatter utan två nya familjemedlemmar. Efter det har vi insett att vi inte kan vara akuthem och att vår smärtgräns går ungefär vid 30 minuter, sen kan vi inte skiljas.
30 minuter det är ungefär den tid det tar att köra en katt från ett akuthem någonstans i Skåne till närmsta veterinär; vilket har blivit vår uppgift hos Kattkomando syd, då vi inte kan vara akuthem. :)

2012-07-04 @ 00:09:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback