När man inte är på topp

 
 
 
 
Blah. Haft världens pissigaste dag idag.
Ställt väldigt höga krav på mig själv lately, och just nu känns det som att jag är sämst i världen på att måla.
Haha. Eller Buhu. Åkt världens berg och dalbana rent känslomässigt.
 
Man måste väl ha de dagarna också, så man kommer ihåg hur det känns när det väl går bra.
Och så är det helt normalt också. Alla mår ju såhär ibland. It suxx!
 
Kollat på litet pepp-videos nu iaf. Gör allt för att få upp humöret igen, för jag är verkligen inte den gladaste för tillfället.
 
Kanske hjälper det fler som känner lite tvivel.
 
 
I'll be back.
Stronger than ever before.
 
 
//Andrea

Kommentarer
Postat av: Sofie / Komigensofie

Åh, all pepp till dig! Jag har också haft två hemska dagar. Illustrationsuppdragen jag har nu krånglar något så in i helvete, och med en förkylning som heter duga blir det inte bättre ._. huvva!

Styrkekramar till dig!

Svar: Tack för peppen Sofie! :) Du får fortsätta krya på dig, och kämpa på du med! Vet precis hur motigt det kan kännas. Skam den som ger sig, även om man måste deppa ihop lite emellanåt.
Noukah

2012-09-27 @ 23:22:41
URL: http://komigensofie.blogg.se
Postat av: Tetra

Jag hittade din blogg för ett litet tag sedan då du verkade ta en liten paus/jobbade asmycket och inte uppdaterade. Först trodde jag att du hade lagt av helt men sedan började du uppdatera igen och jag blev så glad.
För jag tycker att dina bilder är så fruktansvärt fina och jag älskar verkligen dina hästar eftersom jag själv har ridit i ca 12 år nu.
Jag hoppas verkligen att du tar dig ur din svacka även om man måste ha dåliga dagar för att kunna ha bra dagar, men det gör dem inte roligare för det.

Svar: Hej och vad roligt att du hittat hit! Välkommen! :) Precis, ibland komemr det perioder då jag nästan drunknar i allt jobb, och då får jag prioritera bort bloggandet ett lite tag, men jag kommer alltid tillbaka igen. I never quit! ;) Glad att du haft chansen att rida så länge, hästar är verkligen awesome. Tusen tack för peppen!
Noukah

2012-09-28 @ 00:33:49
Postat av: DESIGN AND STUFF.se

Hahaha, sjukt. Var precis d jag skrev i föregående kommentar, samma sak han snackar om i andra videon :D bevisar att de flesta kreativa tänker likadant. O jag har aldrig snackat om det tidigare med någon heller. kool :-D

Svar: Great minds think alike ;) Cool bloggsida du hade förresten! Allt möjligt smått och gott :D
Noukah

2012-10-04 @ 19:13:44
URL: http://www.designandstuff.se
Postat av: Petra Eriksson

Hej!
Jag tycker verkligen att du gör så himla coola bilder! Färgerna gör det så himla levande och när jag läser din blogg blir jag väldigt inspirerad men känner (som filmerna beskriver) att jag aldrig blir bra och tålamodet tryter. Ritar i perioder men tycker liksom inte att det blir någon skillnad så då skiter jag i det. Tack för en inspirerande blogg :)

Svar: Hej! Tack så jättemycket! :D Det där är verkligen lusigt, man lever i en ständig kamp mot prestationsångesten när man tecknar och målar. Fast det ligger nåt i en sak som många andra nämner. Tydligen, så utvecklas ens tänk och hand olika snabbt. Så när man känner att allt går bra, då är både handen och tänket på samma nivå, men ofta så utvecklas tänket snabbare än handen, och då luras man att tro att man blir sämre på att rita. Fast i själva verket så är det ju tvärtom! Så det gäller att hitta lite jävlar-anamma och fortsätta rita, tills man är på samma nivå med handen igen. Hoppas att du fortsätter att teckna! :)
Noukah

2012-10-09 @ 15:05:21
URL: http://petrusjka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback