Mina prints

"The Donut" from my print-store.
 
 
 
 
Här är en av mina prints som jag snart ska packa ihop och leverera till en lycklig kund!
 
Mina bilder börjar sakta men säkert sprida sig över hela världen, känns så häftigt och overkligt på samma gång. Tänk att folk därute faktiskt vill hänga min konst på sina väggar :)
 
 
Jag vill tacka er än en gång förresten.
Över hundra kommentarer på "Vargen" illustrationen? WOW. Jag kan verkligen inte tacka er tillräckligt, känner mig så ofattbart glad över att ni tyckte om den så mycket :D
 
 
Vad har ni gjort för kul idag då?
Själv har jag varit på jobbet. Suttit och ritat och fått animera en hel del för ovanlighetens skull. Riktigt kul faktiskt!
 
Nähe, en kopp te kanske? Myspys.
 
 
- Andrea

Kommentarer
Postat av: Sofie

Har precis beställt en av dina prints, enligt din webbplats skulle detta kosta 98 USD (inkl. frakt) ändå visade det sig att slutsumman blev 109, 7 USD som faktiskt betalades. Varför? När det skiljer så mycket känns det som extremt dolda avgifter, står det ett visst pris så räknar man ju inte med att man ska få betala en 100 lapp SEK mer...

Svar: Förklarar det även här. Alla priser i butiken visas exl. moms, och läggs på senare om man handlar från Sverige. Jag håller på att åtgärda detta så att det blir mer tydligt i fortsättningen.
Noukah

2013-05-08 @ 21:58:48
URL: http://sofijeh.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback