Photoshop tutorials och tankar

 
 
Ska jag va ärlig.. så är jag ju småsugen på att blogga mer på svenska. Är ju sjukt sugen på att göra videos också, och då är det tänkt att jag även ska prata och förklara hur jag gör när jag målar osv. Jag lär ta det på Svenska, för faller mig naturligt liksom :)

Skulle ni vilja det? Skulle ni läsa den här bloggen om jag gjorde comeback? Det står att ni är 119 följare på bloglovin'. De flesta av er kommer troligtvis att läsa det här inlägget.

Jag vet att ni finns därute, som är intresserade av att måla i Photoshop och är kreativa, och det vore superkul om det blev större i Sverige, precis som i typ.. Resten av världen. Jag har just nu över 65.000 följare på bara Behance, folk från hela världen. Jag vet, det e fler än antalet besökare på Bråvalla... Hutlöst mycket folk! Dock färre från just Sverige. Det vore coolt att även verka mer på "hemmaplan" också.

Vad säger ni? Ska jag försöka sätta upp nån slags plan?
Eller ska jag börja skriva både på svenska OCH engelska på min andra blogg? Den besöks trots allt av fler.
Skulle bli supertacksam ifall ni kom med synpunkter.
 
 
Det första som ryker isåfall är designen här... Urk, portfolion är så gammal så det finns inte hahahaha.
 
Men inte just i detta nu. Jag har sjukt mkt frilansjobb att ta itu med :)
Ni som läser - tusen tack för att ni är kvar! <3
 
 
- Andrea

Kommentarer
Postat av: Lina

Ja! Det vore jättekul om du började blogga här igen, skulle absolut läsa. :)

Svar: Tack :D Ska se vad jag kan göra ;)
Noukah

2014-10-25 @ 19:01:10
URL: http://systerkatt.blogg.se/
Postat av: Victoria

Ja, det vore jättekul om du började blogga här :D följer iofs din andra också ;) skulle vara jättekul om du gav tips på hur man tecknar i photoshop!! Fick en wacom ritplatta i julklapp av min pojkvän för två år sedan och sitter knappt med den för att jag är så dålig på att teckna i photoshop.. :(

Svar: Tack, va kul att du skulle uppskatta det! Ska se vad jag kan göra :) Vi måste ju få fart på din ritplatta ;) Är det nåt speciellt du vill lära dig? Ös på med förslag!
Noukah

2014-10-25 @ 21:26:58
Postat av: Tintin

Det vore superkul med videos! :)

Svar: Va kul! Ska jobba på det :)
Noukah

2014-10-26 @ 00:12:12
URL: http://mothsandmagpies.blogspot.se
Postat av: Louie

hade varit jättekul om du börjat blogga här igen :D

Svar: Tack, ska försöka komma på en lösning! :)
Noukah

2014-10-26 @ 10:30:40
URL: http://louielei.blogg.se/
Postat av: Victoria

ja, känner att det är dags att få fart på ritplattan. Skäms ju över att en sådan fin julklapp inte kommer till användning ! :O

Förslag, eller snarare hjälprop ifrån mitt håll: skulle vara hur man gör med lager (för vad jag förstår så är det så man ska göra - göra olika lager och teckna i?), hur man gör för att få till färgerna på bästa sätt, vad använder du dig av för storlek på "pappret"? Ja, du märker ju att det är inte mycket som är under kontroll här. Egentligen skulle jag vara intresserad av att veta hur du går tillväga från det att du slår upp photoshop (eller om du använder ett annat program) tills det att du har en färdig bild. :)

Svar: Ja, det vore supertråkigt att låta den damma! Det är supekrul att använda såna :D Vilket märke har du?
Tack för förslag! Köra en utförlig genomgång helt från grunden alltså. Ska försöka pilla ihop en sån så fort alla jobben är klara! :)
Noukah

2014-10-26 @ 15:44:34
Postat av: Victoria

Wacom Intuos 5 pro - är det jag har :) har suttit lite idag.. men det blev ju inte mycket för världen , hehe. Det vore ju alldeles underbart om du ville göra det :D :D Vilken lyx att kunna få veta hur du - som är så grym på att använda photoshop och ritplatta - går tillväga när du tecknar :D

Svar: Flashigt! Då har du en bättre platta än vad jag har. Har en Intuos4 sen över 4 år tillbaka, älskar att de håller så bra kvalité! Alla mina plattor från det märket har hållt i många år :)
Wow, det var snällt sagt - Tack! <3 :D
Absolut, då ska jag försöka fixa ihop några videos som går igenom hur jag brukar göra!
Noukah

2014-10-26 @ 17:52:06
Postat av: Caroline

Jag följer visserligen båda dina bloggar, men desto mer desto bättre tycker jag =) Och speciellt videos där du visar hur du jobbar och ger lite tips. Jag skulle helt klart vilja bli bättre på att måla i photoshop.

Svar: Va kul att du följer båda! Då har du nog inte missat senaste videon på youtube :) Det kommer fler, så kom gärna med förslag på vad jag ska ta upp och tipsa om.
Noukah

2014-10-28 @ 13:52:51
URL: http://soderquist.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback