En liten update...


Tjeeeäännna.

Ja.. Ehehe. Det där skrev jag typ förra veckan, och hann aldrig publicera det. Det är så pass alltså.

Det känns som att jag bara ritar och målar så fort jag är någorlunda vaken just nu, vid sidan av stockholmsjobbet så bollar jag samtidigt med ca 4 projekt samtidigt... Finns inte så mkt tid över till annat, och jag förstår inte riktigt hur jag hänger med, men det gör jag och jag är GLAD :)
Det är smått skrämmande ibland, men jag känner ändå att jag har kontroll på läget, vilket peppar mig ännu mer. Jag älskar verkligen när det är högt tempo och när jag får göra det jag älskar mest - att teckna och måla.

Jag tänkte på det senast häromdagen när jag satt vid ritbordet mitt i natten, och fortfarande skissade(!) - jag har ingen större koll på veckodagarna längre. Med andra ord så längtar jag inte efter fredag och helgen på samma sätt längre. Jag har ju min planering med vad som ska hinnas med, men jag tar fortfarande en dag i taget för bara en enda dag är fullspäckad med roliga händelser. Känner mig mätt och hungrig på samma gång.
Känns som att den här känslan ändå är få förunnat, och det påminde mig om hur viktigt det är att lyssna på vad man helst av allt vill göra med sitt liv.
Lyssnade på två helt underbara seminarier igår på TED talk, och där pratade mannen om att det finns så många därute som inte riktigt hittat sin verkliga passion och talang(än). Just för att det kanske inte var det som förväntades av en, det kanske inte hade så stora chanser till jobb och säkerhet, även pengar osv, osv.

Jag undrar vem jag hade varit idag om jag inte hade upptäckt hur sanslöst kul det är att teckna - och upptäcka att det fanns människor som hade detta som ett JOBB! Få utöva sin hobby på heltid, hur coolt är inte det?

Önskar jag kunde visa upp lite material, men tyvärr så är allt konfidentiellt tillsvidare. Hoppas jag hinner skissa lite eget snart så inte den här bloggen fortsätter eka tomt som det har gjort senaste veckorna...

Nej, färdigrantat var det här.

Lovar att försöka återkomma med en lite intressantare update snart.

Kräm, kräm och hoppas att ni har en mysig och kreativ helg!

//AndreaTillbaka till startsidan


Noukah

Andrea Femerstrand

Hej och Välkomna!

Tjej. ÄLSKAR att rita, jobbar som koncept artist & illustratör. Anställd + enskild firma. Åker mycket tåg mellan Stockholm - Norrköping. Rider. Gillar knasiga katter. Samlar på fyrklöver.

Här delar jag med mig av min portfolio, egna privata skisser/tavlor, peptalks och lite vardagsranting. Ibland får katterna vara stand-ins.

Kontakta mig gärna via mail: contact(a)noukah.com

Allt material här (förutom där det nämns) ägs av mig. Kom ihåg att alltid fråga mig först innan du använder mina bilder!

Andrea Femerstrand - concept artist/illustratör bloglovin
RSS 2.0