Skiss: ny pålleBjuder på en liten pålleskiss som legat och dammat i ca. ett år.. Tog och snyggade till den med lite mer detaljer som uppvärmning såhär på kvällskvisten.

Än får vill jag inte gå och lägga mig, har lite skojigt frilansjobb som väntar :)

Här är även en liten closeup på hästen med, så ni ser alla krispiga detaljer i ansiktet och halsen/manen!
Snacka om att jag börjar få rid-abstinens nuförtiden...
Hästen är tecknad i Photoshop med en cintiq.


Go kväll på er!


//Andrea

My art as a TattooJag fick precis ett meddelande av en tjej på Deviantart.com som tatuerat in The Caterpillar på vaden. Wow? Känner mig grymt hedrad, tänk att det finns människor som vill bära min konst som tatuering!

Jag lever förresten, har hänt en massa mycket senaste månaderna så jag har fått lov att prioritera bort nästan allt vad communities heter, men jag lever och saker och ting går bra!

Får kötta på med fler inlägg snart.

Bilden är lånad härifrån.


//AndreaTillbaka till startsidan


Noukah

Andrea Femerstrand

Hej och Välkomna!

Tjej. ÄLSKAR att rita, jobbar som koncept artist & illustratör. Anställd + enskild firma. Åker mycket tåg mellan Stockholm - Norrköping. Rider. Gillar knasiga katter. Samlar på fyrklöver.

Här delar jag med mig av min portfolio, egna privata skisser/tavlor, peptalks och lite vardagsranting. Ibland får katterna vara stand-ins.

Kontakta mig gärna via mail: contact(a)noukah.com

Allt material här (förutom där det nämns) ägs av mig. Kom ihåg att alltid fråga mig först innan du använder mina bilder!

Andrea Femerstrand - concept artist/illustratör bloglovin
RSS 2.0